Bent u geïnteresseerd in persoonlijke medische begeleiding?
Heeft u leefstijldoelen waar u mee aan de slag wil, of overweegt u dit?

Neem voor vrijblijvend overleg contact op via het contactformulier of op info@lijfarts.net.

 

Over Lijfarts
Tijdens de studie geneeskunde kwam ik vanwege een affiniteit met sport in aanraking met inspanningsfysiologie en deed onderzoek naar stofwisselingsziekten. Vervolgens zag ik tijdens stages sportgeneeskunde in Oxford en Nottingham hoe men in Engeland mensen van jong tot oud in beweging probeert te krijgen én te houden.
Terug in Nederland raakte ik als bestuurslid van Vereniging Student & Leefstijl (voortgekomen uit Arts en Leefstijl) verder geïnspireerd en overtuigd van de effecten van voedings- en leefstijlinterventies op de preventie én behandeling van chronische leefstijlgerelateerde aandoeningen. 
Werkervaring binnen de cardiologie en de geestelijke gezondheidszorg, waar ik de vaak ernstige gevolgen van een ongezonde leefstijl van dichtbij zag, deden de motivatie om mij op leefstijlgeneeskunde te richten verder toenemen.
In 2021 ben ik begonnen aan de vervolgopleiding tot huisarts én de opleiding Leefstijlcoaching voor artsen van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG), met als doel zoveel mogelijk patiënten te helpen de vitaalste versie van zichzelf te worden.

Diploma's:
2022:
 Opleiding Leefstijlcoaching voor artsen, Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG)
2021:
Calisthenics-Trainer A -  Calisthenics Opleidings Instituut (COI)
2019
: Master of Science Geneeskunde - Universiteit van Rotterdam
2018: Masterclass Science & Cycling -  excercise testing in endurance athletes

Lijfarts praktijk voor Leefstijlgeneeskunde
Hommerter Allee 66 - 6436AN Amstenrade

Email: info@lijfarts.net
Instagram: @lijfarts
LinkedIn